Genel

2. ELECTRICTY &LIGHTING EXPORT MEETING SONA ERDİ!

2. ELECTRICTY &LIGHTING EXPORT MEETING SONA ERDİ!

Antalya Belek Pine Beach Hotel’de düzenlenen, İhracat görüşmeleri 22-25 Mayıs arasında gerçekleşti.

Çetinkaya Pano olarak, ihracat ekibimiz ile beraber bizler de standımızda yer aldık. Görüşmelerin ilk gününden, son gününe kadar geçen bu süreçte müşterilerimize yeni ürünlerimizi, hedeflerimizi ve gelecekte planladığımız yol haritamızı görüştük.

 

 

Oldukça yoğun ilgi ile geçen bu etkinlik, açılış konuşması ile beraber 22 Mayıs günü start verdi. 5. Stantta Çetinkaya Pano olarak, sergilediğimiz ürünlerimiz ve ihracat ekibimizle beraber müşterilerimizi ve gelen misafirlerimizi ağırladık.

23 Mayıs günü son bulan görüşmeler neticesinde İGEPAR katılım ödülleri takdimi ile beraber fuarımızı sonlandırdık ve müşterilerimizi uğurladık.

Gelecek Fuarlarımız:
Haziran ayı için, 8-11 Haziran tarihleri arasında WIN EURASIA Fuarı’nda müşterilerimizle tekrardan bir arada olacağız. Bu sene 2 Markamızla birlikte fuarda yer alacağız. Çetinkaya Pano olarak, A Serisi ürünlerimizi tanıtacağımız bu fuarda katılımcılarımıza yeni çözümlerimizi sunacağız. Çetinkaya Regülatör olarak ise, regülatörlerimiz, trafolarımız, transformatörlerimiz ile ilgili son gelişmelerden müşterilerimizi haberdar ederek, kalitemizi uygulama alanında görecekleri bir stand hazırlıyor olacağız.
Sizler de WIN Fuarı’nda bizleri ziyaret etmek isterseniz, aşağıdaki linkten online davetiye alabilirsiniz.
https://platform.win-eurasia.com/register?lang=tr